Kontakt

Moje závodní sezóna 2010

Tak, vážení rybářští přátelé,

ozývám se po delší době, která byla pro mně a pro naše družstvo velmi úspěšná. Musím předeslat, že situace ve vztazích mezi lidmi se vyvíjí, a to jak v podobě kladné, tak i záporné. Ta druhá možnost se týká i "mého" týmu, který přes letošní nesporné úspěchy bude příští rok závodně rybařit pod jiným jménem, popř. sponzorem. Ti, kdo mě znají ví, že nejsem konfliktní člověk. Ale pokud to situace vyžaduje (nyní už vyžádala), mám své hranice, za které nejsem ochoten jít. A mám určitou odpovědnost za své kamarády (Vaška Hanouska, Pepu Peřinu), kteří se mnou procházejí všemi situacemi, jež mají dopad na nás všechny. A musím jim poděkovat za kladný přístup ke všemu, co jsme spolu letos prožili.

A vy, kteří budete o našich rybářských úspěších i neúspěších číst či se s námi radovat,  vězte, že je to jen malinká část života. Ale života, který je pro lidi s velkým koníčkem (jako je třeba rybaření) velmi užitečná a přínosná. Však to určitě znáte. Bohužel, jelikož jsem články psal na různé weby, musím zde dávat jen odkazy na ně. Doufám, že vám to nebude až tak vadit.

Do konce října (doufám) postupně zveřejním vše, co považuji za důležité.

Ještě dodatek z dneška (22.10.2010). Napsal jsem článek z vyhlášení 4.kola a závěru feederové ligy z letoška. Odeslal jsem ho mailem bývalému sponzorovi, který by ho měl zveřejnit na svých webových stránkách. Pokud to neudělá do konce října, dám ho trochu pozměněný sem, abyste si mohli udělat obrázek o posledním závodě feederové 1.ligy.

 

Jiří Vitásek